DOLAR 32,6024 0.25%
EURO 34,7373 0.18%
ALTIN 2.418,69-0,57
BITCOIN 21692710,41%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

124 okunma

SANAYİCİ ÇOCUKLARDAN SANAYİCİ BABALARA VEFA…

ABONE OL
10/09/2022 04:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV), OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) ve OSTİM Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) iş birliğinde OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Sanayinin Ustalarına Vefa Ödülleri Töreni”, duygu yüklü anlara sahne oldu. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, OSTİM OSB Başkanı Orhan Aydın, kurum ve kuruluş temsilcileri ile bölgedeki sanayicileri buluşturan törende, ömrünü üreterek ve sanayiye yeni isimler kazandırarak geçiren sanayicilere vefa ödülleri takdim edildi.

Genç Sanayicilerden Babalarına…

Törenin en anlamlı bölümlerinden biri ise ORSİAD üyesi olan 2. veya 3. kuşak sanayicilerin, ilk ustaları olan sanayici babalarına vefa ödüllerini takdim ettikleri andı. ORSİAD Başkan Yardımcısı Burcu Erdoğan Kaya babası Ekrem Erdoğan’a, ORSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nden A.Uğur Erzurum babası Halil Erzurum’a, Talip Işık babası Sadettin Işık’a ve A.Aybars Göztepe babası İrfan Göztepe’ye ellerini öperek plaketlerini takdim etti. Babalar ve onların izinden giden çocukları gurur mutluluk ve heyecanı bir arada yaşadı. ORSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Güneş’in, derneğin önceki başkanlardan Özcan Ülgener’e vefa ödülünü verdiği törende ORSİAD Başkanı Levent Çamur da, ASO Başkanı Nurettin Özdebir’in elinden “Ankara Sanayisinin Çınarları” plaketini aldı.

“Ustalarımızın Öğüdü Emirdir”

Başkan Çamur törende yaptığı konuşmada yeni nesil sanayiciler olarak ustalarının, sanayinin çınarlarının izinden gittiklerini, onların öğütlerini talimat olarak kabul ettiklerini söyledi. “Sanayinin bacasını tüttürmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Çamur, bir yandan değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydururken, diğer yandan sanayinin geleneklerine sıkı sıkıya bağlı kalacaklarının altını çizdi. Başkan Levent Çamur, sözlerini şöyle sürdürdü:“Bugünkü tören de Ankara sanayisine yön veren ustalarımıza, sanayici büyüklerimize, babalarımıza, ağabeylerimize verdiğimiz değerin, onların izinden gittiğimizin, onlara duyduğumuz vefanın bir hatırlatması. Hepsine hem bizler hem ülkemiz çok şey borçlu…” 

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP
    300x250
    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.